Hudvård

Infinite by Forever™ Set är ett komplett hudvårdsset med fullt fokus på anti-aning.

Här kombineras fantastiska ingredienser så som peptider, kollagen, naturliga mineraler och växter med den senaste vetenskapen. De kompletterar vår Aloe vera och förstärker dess återfuktande och hudvardande egenskaper.


För vem?

Infinite by Forever™ passar alla som vill ha en fräsch hud med bevarad, ungdomlig känsla. 


Här är det fullt fokus på anti-aging som gäller – för alla hudtyper.


Du får:

  • ett komplett set med rengöring, serum, ansiktskräm och ett kosttillskott hjälp med att ta hand om din hud, inifrån och ut
  • återfuktande, mjukgörande och hudvardande ingredienser
  • en jämnare hud som bidrar till en ungdomligare känsla.


Sonya™ daily skincare system 

Gel-baserad hudvård som ger resultat


Sonya™ daily skincare system är framtagen speciellt för kombinationshudens växlande behov. Produkterna innehåller en hög koncentration av Aloe vera och andra hudvårdande botaniska ingredienser i en härligt uppfriskande, gel-baserad formula. Tillsammans hjälper de till att förbättra hudens utseende och gör den mjuk, smidig och återfuktad.


För vem?

Sonya™ daily skincare system passar alla åldrar och alla hudtyper – och är extra bra för kombinationshud. Kombinationshud kan upplevas som torr ibland, fet ibland och ibland som varken eller. Många som inte känner igen sig i några specifika hudbekymmer, eller som identifierar sin hud som ”normal”, har egentligen kombinationshud.


Du får:

  • ett komplett set med rengöring, ansiktsmask, ansiktskräm och lystergivande gel en behaglig gel-baserad formula som absorberas effektivt av huden
  • massor av Aloe vera kombinerat med moderna botaniska ingredienser
  • en hud som både känns bättre och som ser bättre ut